Camili Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip,duyarlı, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Borçka Yıldız Erkekler Koşu Yarışması 1.liği Borçka Yıldız Kızlar Koşu Yarışması 3.lüğü Artvin Yıldız Erkekler Koşu Yarışması 1.liği Bölgesel Yıldız Erkekler Koşu Yarışması 5.liği TEOG sınavı Borçka 1.liği

Saatler: 08.20-15.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 466 4852420

WEB - https://camiliyibo.meb.k12.tr

Adres - CAMİLİ KÖYÜ CAMİLİ KÜME EVLERİ CAMILI YATILI BÖLGE ORTAOKULU BLOK NO: 71 BORÇKA / ARTVİN

Yerleşim Yeri - Artvin/Borçka ilçesine bağlı Camili köyü.

Ulaşım Servis mevcut olup , kişisel araçla ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Büyüleyici manzara eşliğinde geçen 50 km mesafe